Tel: 0723 480 200 | Mail: office@maxiperformance.roMaxi Media Performance S.R.L.

Maxi Media Performance este o firma de recrutare si plasare de forta de munca, din Ploiesti ce va ofera posibilitatea de a va gasi un loc de munca stabil si bine platit. Societatea noastra asigura consultanta permanenta tuturor candidatilor, instruindu-i si indemnandu-i sa faca pasii corecti pentru a ocupa un post pe masura capacitatilor acestora.

Nu va puteti gasi serviciu? Apelati cu incredere la Maxi Media Performance si lasati-ne pe noi sa cautam in locul dumneavoastra. Vom negocia in interesul clientilor nostrii, ajutandu-va sa evitati statul la cozi sau vizitarea unui numar mare de interviuri obositoare.

Cu o echipa tanara, experimentata si profesionista Maxi Media Performance, castiga teren in piata din Ploiesti si Judetul Prahova datorita rezultatelor pozitive pe care le-a dobandit intr-un timp foarte scurt.

Nu pierdeti sansa de a lucra cu noi. Contactati-ne cat mai curand pentru a incepe calatoria spre un viitor prosper si pentru a oferi familiei dumneavoastra siguranta zilei de maine.

Iesiti din pasa proasta si priviti catre viitor. Da-ti sansa de a face ceva extraordinar permitandu-ne sa lucram pentru dumneavoastra.

 

AVANTAJE

 • - Timp castigat

  - Riscuri reduse

  - Salarii motivante

  - Mai putin stres

  - Familie fericita

  - Tonus psihic ridicat

  - Stabilitate

  - Consultanta gratuita

 • In procesul de recrutare si selectie de personal incepem prin a defini profilul jobului, atributiile din fisa postului si cerintele echipei din care candidatul selectat va face parte. Continuam prin a integra profilul jobului in cultura organizationala a companiei si prin a defini strategia pe care o vom folosi pentru a cauta potentialii candidati. Totodata, stabilim si care vor fi canalele prin intermediul carora ii vom atrage pe candidati in procesul de recrutare.

 • De asemenea, specialistii nostri sunt cei care dezvolta si personalizeaza instrumentele de testare si evaluare a candidatilor, urmand ca apoi sa le aplice in cazul persoanelor care se dovedesc a fi potrivite pentru a intra in cursa pentru ocuparea pozitiei scoase la concurs.
 • Noi pretuim confidentialitatea si suntem constienti ca in timpul derularii unor parteneriate, companiile pot face schimb de informatii care nu trebuie facute publice. Acesta este si motivul pentru care tinem foarte mult ca informatiile pe care le impartasim sa ramana confidentiale si sa se limiteze la partile direct implicate in colaborarea contractuala.

Cu respect, Maxi Media Performance

Maxi Performance

Maxi Performance este consilierul dumneavoastra potrivit pentru a va alege un serviciu potrivit care sa satisfaca toate necesitatile dumneavoastra din punct de vedere financiar sau al carierei.

Acestea sunt trei calitati definitorii ale echipei noastre care va vor propulsa intr-un mediu optim de lucru.

Colaboram cu companii diverse, cu scopul de a oferi acelor membri de care trebuie sa se desparta de ele o tranzitie in cariera cat mai usoara, pastrand in acelasi timp si o imagine buna a companiei din care pleaca.